Our Story

Naš slatki svet

Dobro došli na našu, slađu stranu sveta! Kod nas se sve radi domaćinski i natenane zato što želimo da sačuvamo tradiciju kvaliteta, još od vremena kada smo ručno pravili prve kolače.
Brašno
Još u 18. veku
u Kikindi se
pravilo brašno
od domaćeg
žita.
Nastali smo u Kikindi, malom vojvođanskom mestu koje je još od 18. veka bilo nadaleko čuveno po svom brašnu, koje se u to vreme prvom prugom u ovom delu Evrope izvozilo za austrougarsku kraljicu Mariju Antoanetu.
decoration
Razglednica
Kikinda
nekada
Fabrika Danas Fabrika danas maska
naša farbika danas
Naša fabrika, sa tradicijom od preko 40 godina, potpuno je modernizovana početkom dvehiljaditih i od tada radimo punim kapacitetima za preko 25 tržišta u celom svetu!
Noblice, Noblice
silaze sa police.
Sveže, tek
ispečene
Noblice
Danas napravimo i do 1.400.000 Noblica svakoga dana!
Industry
Prostor za našu proizvodnju
u Kikindi je 17.000 kvadrata,
baš kolika je i površina
Tadžj Mahal-a u Indiji!
Tools
Prvog dana u našu proizvodnju
došlo je tek oko 30 ljudi,
dok danas brojimo preko
200 zaposlenih.
Cookies
Imamo godišnji kapacitet
od 30.000 tona
proizvoda, što odgovara
težini preko 2 milijarde
Noblice keksića!
Our Story

Naš slatki svet

Dobro došli na našu, slađu stranu sveta! Kod nas se sve radi domaćinski i natenane zato što želimo da sačuvamo tradiciju kvaliteta, još od vremena kada smo ručno pravili prve kolače.
Nastali smo u Kikindi, malom vojvođanskom mestu koje je još od 18. veka bilo nadaleko čuveno po svom brašnu, koje se u to vreme prvom prugom u ovom delu Evrope izvozilo za austrougarsku kraljicu Mariju Antoanetu.
Razglednica
Kikinda
nekada
Fabrika Danas Fabrika danas maska
naša farbika danas
Modla deco
Naša fabrika, sa tradicijom od preko 40 godina, potpuno je modernizovana početkom dvehiljaditih i od tada radimo punim kapacitetima za preko 25 tržišta u celom svetu!
Mutilica i jaje
Danas napravimo i do 1.400.000 Noblica svakoga dana!
Kakao i lesnici
Čokolada i kompas
Noblice, Noblice
silaze sa police.
Noblice, Noblice
silaze sa police.
Srce i lešnik
Industry
Prostor za našu proizvodnjua u Kikindi je 17.000 kvadrata, baš kolika je i površina Tadžj Mahal-a u Indiji!
Tools
Prvog dana u našu proizvodnju došlo je tek oko 30 ljudi, dok danas brojimo preko 200 zaposlenih.
Cookies
Imamo godišnji kapacitet od 30.000.000 kilograma proizvoda, što odgovara težini od preko 2 milijarde
Noblice keksića!

Naš slatki svet

Dobro došli na našu, slađu stranu sveta! Kod nas se sve radi domaćinski i natenane zato što želimo da sačuvamo tradiciju kvaliteta, još od vremena kada smo ručno pravili prve kolače.
Nastali smo u Kikindi, malom vojvođanskom mestu koje je još od 18. veka bilo nadaleko čuveno po svom brašnu, koje se u to vreme prvom prugom u ovom delu Evrope izvozilo za austrougarsku kraljicu Mariju Antoanetu.
Kikinda
nekada
Fabrika Danas Fabrika danas maska
naša farbika danas
Naša fabrika, sa tradicijom od preko 40 godina, potpuno je modernizovana početkom dvehiljaditih i od tada radimo punim kapacitetima za preko 25 tržišta u celom svetu!
Noblice, Noblice
silaze sa police.
pšenica arrow Sveže, tek
ispečene
Noblice
Danas napravimo i do 1.400.000 Noblica svakoga dana!
Industry
Prostor za našu proizvodnjua u Kikindi je 17.000 kvadrata, baš kolika je i površina Tadžj Mahal-a u Indiji!
Tools
Prvog dana u našu proizvodnju došlo je tek oko 30 ljudi, dok danas brojimo preko 200 zaposlenih.
Cookies
Imamo godišnji kapacitet od 30.000.000 kilograma proizvoda, što odgovara težini od preko 2 milijarde
Noblice keksića!

Naši brendovi

Naš slatki dnevnik

saznajte sve o onim malim i velikim stvarima koje čine našu istoriju.

Saznajte više