Dobro došli na našu, slađu stranu sveta! Kod nas se sve radi domaćinski i natenane zato što želimo da sačuvamo tradiciju kvaliteta, još od vremena kada smo ručno pravili prve kolače.
Još u 18. veku u Kikindi se pravilo brašno od domaćeg žita.
Nastali smo u Kikindi, malom vojvođanskom mestu koje je još od 18. veka bilo nadaleko čuveno po svom brašnu, koje se u to vreme prvom prugom u ovom delu Evrope izvozilo za austrougarsku kraljicu Mariju Antoanetu.
Kikinda nekada
naša farbika danas
Naša fabrika, sa tradicijom od preko 40 godina, potpuno je modernizovana početkom dvehiljaditih i od tada radimo punim kapacitetima za preko 25 tržišta u celom svetu!
Noblice, Noblice silaze sa police.
Sveže, tek ispečene Noblice
Danas napravimo i do 1.400.000 Noblica svakoga dana!
Prostor za našu proizvodnju u Kikindi je 17.000 kvadrata, baš kolika je i površina Tadžj Mahal-a u Indiji!
Prvog dana u našu proizvodnju došlo je tek oko 30 ljudi, dok danas brojimo preko 200 zaposlenih.
Imamo godišnji kapacitet od 30.000 tona proizvoda, što odgovara težini preko 2 milijarde Noblice keksića!
Naš slatki svet
Dobro došli na našu, slađu stranu sveta! Kod nas se sve radi domaćinski i natenane zato što želimo da sačuvamo tradiciju kvaliteta, još od vremena kada smo ručno pravili prve kolače.
Nastali smo u Kikindi, malom vojvođanskom mestu koje je još od 18. veka bilo nadaleko čuveno po svom brašnu, koje se u to vreme prvom prugom u ovom delu Evrope izvozilo za austrougarsku kraljicu Mariju Antoanetu.
Kikinda nekada
naša farbika danas
Naša fabrika, sa tradicijom od preko 40 godina, potpuno je modernizovana početkom dvehiljaditih i od tada radimo punim kapacitetima za preko 25 tržišta u celom svetu!
Danas napravimo i do 1.400.000 Noblica svakoga dana!
Noblice, Noblice silaze sa police.
Noblice, Noblice silaze sa police.
Prostor za našu proizvodnjua u Kikindi je 17.000 kvadrata, baš kolika je i površina Tadžj Mahal-a u Indiji!
Prvog dana u našu proizvodnju došlo je tek oko 30 ljudi, dok danas brojimo preko 200 zaposlenih.
Imamo godišnji kapacitet od 30.000.000 kilograma proizvoda, što odgovara težini od preko 2 milijarde Noblice keksića!
Naš slatki svet
Dobro došli na našu, slađu stranu sveta! Kod nas se sve radi domaćinski i natenane zato što želimo da sačuvamo tradiciju kvaliteta, još od vremena kada smo ručno pravili prve kolače.
Nastali smo u Kikindi, malom vojvođanskom mestu koje je još od 18. veka bilo nadaleko čuveno po svom brašnu, koje se u to vreme prvom prugom u ovom delu Evrope izvozilo za austrougarsku kraljicu Mariju Antoanetu.
Kikinda nekada
naša farbika danas
Naša fabrika, sa tradicijom od preko 40 godina, potpuno je modernizovana početkom dvehiljaditih i od tada radimo punim kapacitetima za preko 25 tržišta u celom svetu!
Noblice, Noblice silaze sa police.
Sveže, tek ispečene Noblice
Danas napravimo i do 1.400.000 Noblica svakoga dana!
Prostor za našu proizvodnjua u Kikindi je 17.000 kvadrata, baš kolika je i površina Tadžj Mahal-a u Indiji!
Prvog dana u našu proizvodnju došlo je tek oko 30 ljudi, dok danas brojimo preko 200 zaposlenih.
Imamo godišnji kapacitet od 30.000.000 kilograma proizvoda, što odgovara težini od preko 2 milijarde Noblice keksića!
Na našoj stranici naći ćete kolačiće najrazličitijih oblika, veličina i ukusa. Većina njih je
jestiva, ali tu su i oni drugi, računarski, koji služe
kako bismo vam obezbedili što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu
slažete se s korišćenjem kolačića i našom politikom privatnosti.